Tabung Amin N Azim (Klik HeartBeat Amin N Azim Ye)

Friday, January 14, 2011

Sound Tepek....

Semlm dlm kul 10 lbh tu atuk dtg le ke umah antar cucu sorang dia tu...cucu manja dia tu dah siap salam peluk cium semua... masuk le ke umah... mama ada tggu depan pagar tu.. ingat kan dah pas peluk cium semua kat cucu dia... mama ingatkan atuk pun terus nak balik la...

pastu dia matikan enjin moto... mama dah mengantuk tahap gaban dah nie.. haaaa sudah nie mesti ada cite...ok la tnya menghampakan mama pun tggu la atuk bercerita pasal ofis dia.. mcm2 la pasal posmen dia la ,pasal boss dia la... mama pun setia la mendgr..

pastu dia pun buka la cite pasal permohonan mama utk keje kat Pos Malaysia tu... dia dah cite panjang berjela... baru la dia kata permohonan tu di luluskan.. wah hati dah ada sikit berbunga2...

insyaallah awal bln 2 pihak Pos Malaysia akan buat interview..

ok la.. pastu atuk pun start la moto nak balik.. mama pun pusing la belakang nak masuk umah.. sekali dgr atuk sound tepek kat mama smbil press moto antik dia tu...

"Ha apa lagi diet la sikit... badan dah bulat.. apa nnt jadi kerani bulat"

muka mama apalagi terkulat2 la mendgrnye.. papa yg duk berdiri depan pintu dah senyum2 kambing ambil berkata

"papa x cakap apa2 pun... tu abah dah sound pandai2 la fikir ye"

adakah diaorg berdua nie berkomplot??????


2 comments:

Amy Syaquena said...

sabar je la..

nur.. said...

salam perkenalan..terima kasih kerana sudi tinggak jejak di blog saya...