Tabung Amin N Azim (Klik HeartBeat Amin N Azim Ye)

Wednesday, January 19, 2011

Amin @ new hair......

alkisahnye mama ari isnin tu mama off 2 hour.. sbb ada hal nak p settlekan kat bank.. after dah settle hal mama tu tgk jam awal lg.. so tggu nenek abis soping brg kar kat tesco... mama pun ajak la nenek teman p potong rambut amin nie ha...

sebenarnye sayang sgt nak potong rambut amin nie... rambut amin nie curly kat belakang... sgt sweet tau.... tapi amin asyik tunjuk kat rambut dia yg panjang tu... jadi dr pemahaman org2 yg lebih tua... amin adalah sgt rimas ngan rambut panajngnye itu... klu ikut pemahaman mama amin  nie nak tunjuk rambutnye yg cantik itu... hehehe.. tapi kita ikut pemahaman org tua.. kang kata derhaka plak...

nie la gaya amin ngan rambut terbaru...

 eh... nie adik la... adik masih gaya yg sama.. rambut ala2 askar... skrg pun dah mcm askar aje kang umah tu.. sekelip mata aje dah ilang.. tgk2 dah ada dlm bilik.. pusing lg sekali tgk dah smpai dapur... tu la keje adik skrg... pastu terjerit2 sbb dia rasa dia dah p jauh dr mama... 

 ha.. nie br abg ngan rambut baru nye... nie pun dah rupa askar aje.. tapi mama pggl mat polis la.. sbb adik dah jd askar ..abg jd polis plak... bl dah potong rambut mcm nie br la nmpk pipi nye yg se tambun tu... n muncul la rupanye yg sgt notty boy tu...

 kat belakang tu mama ingat nak simpan.. sekali cina tu p tebas semua.. tggl aje la seciput... setingkat aje curly yg tinggal.... pastu terserlah la telinga nye yg capang gitu... telinga nye mmg potostat telinga papa btl...

 apa mcm??? hensem x sy???... tgk tu muka noty dah kuar... 

 nie la hero2 yg wat mama jd singa setiap hari... hari2 pun mama kena wat latihan vokal...

2 comments:

Mieja@Amiizaa2001 said...

alalallala tomeinya seronoknyaaaa landing sama-sama:)

♥sYiLaSyiRa♥ said...

comelnya 2-2 hero ni...