Tabung Amin N Azim (Klik HeartBeat Amin N Azim Ye)

Friday, December 17, 2010

Nuffnang... 1st BE...

Ari nie mama nak cite...1st time mama dapat BE dari Nufnang nie... sangat teruja ok.. sbbnye sll mama cuma tgk aje bloger2 otai cite pasal nufnang nie.. mama x d la berharap sangat dapat pun sebab mama nie x sempat nak update hari2.. konon nak jadi bloger tegar.. tapi x kesampaian lagi.. asyik tersasar aje... hehehe..

Sll bila mama login Nuffnang nie mama just clik kat earning tu tgk ada berapa sen aje.. mama x prnh la klik detail.. tapi ari nie tangan tergatal nak klik detail sekali tgk ada BE la.. Jadi la walaupun 1 aje BE yang ada.. Nanti2 Nuffnang bagi la lagi kot... excited terlebihhh..hehehe..

Tapi macam mana mama nak tunjuk screen tu kat blog ekk.. alamak mama x reti la. 
 
dah puas cungkil2 nie tapi x dapat juga la...
 
P/S : ada sesapa yang sudi tunjur ajar kat mama x?














3 comments:

Zur@ZaRi said...

zura pun tak penah dapat BE lagi..
neway tahniah=))

Sachi Asukai said...

akak tekan Ctrl + PrtSc kat bhgn atas n bwh keyboard then paste dekat paint yah!

Amy Syaquena said...

As'salam..

insyaallah pasni pasti banyak BE akan menyusul percaya la amy dulu pun macam tue jugak...