Semlm mama cuba la wat Puding Jagung Cocktail nie...
Resepi mama tgk kat blog mama tisya
Ramai blogger dah cuba resepi mama tisya nie..
memang sedap...
tapi mgkin mama wat terkurang tepung kastard kot...
jadinya mama punya macam nie la...
puding nyer lembik la....
tapi semlm maksu makan jg.. memang sedap.. cukup lemaknye... klu la puding nye menjadi mesti lagi sedapkan..
mama mesti cuba lagi nie...
tapi lembik2 pun tggl separuh dah pagi nie..
3 comments:
hiks..sume pakat dok try resipi mama tisya..hiks:p xmasuk dlm fridge ke? bole terlembik tu..huhu kita pnya lagi la tunggang langgang konon nk buat triffle trus jadi shuffle..ekkeke
hehehe... bkn aje msuk fridge nie dah masuk dlm frezeer terus.. jelly tu dah beku tapi sekali potong tgk puding bwah lembik..
mmg cukup lemak rasa semua cukup.. mgkin tepung kurang la tu kot.. ataupun mak kita kata masa masak tu x cukup pekat..
x p nnt kita sesama cb wat lagi yek...
actually tkyh potong, cedok je guna sudu...keras sgt pn tk sedap..lembik2 just nice tp kalo cair sgt pyh plak nk mkn tp tkpe nanti buat lg bykkn custard tu,kaco smp likat
Post a Comment