Tabung Amin N Azim (Klik HeartBeat Amin N Azim Ye)

Monday, October 19, 2009

CUTEST BABY IN WALKER CONTEST





Bermula 6 Oktober hingga 31 Oktober 2009 Kepada kengkawan blogger yang sudi nak join..ape tunggu lagi…jom join same..3 pemenang akan dipilih mengikut gambar yang menarik dan pendapat kreatif.Hadiah menarik dan istimewa akan diterima oleh pemenang

wah mama nie.. dalam amin demam2 pun mama sempat nak join contest jugak ye.. mama rasa contest nie macam menarik aje so mama pun join la.. x kisah klu x menang pun.. yg penting mama suka join contest n harap dapat la kenal mummy2 lain melalui contest yg mama join nie..

jom tengok gambar mana yang mama pilih


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*

Amin Irfan B Mokhtar

4 bulan 3 minggu


byk kebaikan walker nie... first sekali boleh melatih amin berjalan dengan cepat nnt.. walker nie jg leh menguatkan kaki amin yang mulat tu utk berdiri.. dan memudah kan mama bila mama dah x larat nak pegang amin so mama letak aje la amin dlm walker tu.. amin sambil menjerit2 akan berpusing-pusing suh mama angkat amin kuar... heheheheh

keburukan walker nie plak bila kita bila yg murah atau pun ruang kaki nye yg kecik maka kurang la safety walker tu... so bila2 masa aje bby oleh tergolek jatuh.. cth nye mcm amin punya walker nie mmg la sgt murah nye n kualitinye pun kurang bagus.. seperti kain tempat duduk amin tu bleh terbuka bial amin meloncat.. sbb bdn amin kan bulat.. so sgt bahaya klu amin naik tnpa pengawasan...

ok... jom syarat penyertaan nya plak

Syarat Penyertaan

• Jadi Follower ometomei dan add ometomei dalam bloglist anda >>> DONE

• Umur si comel mestilah tidak lebih 2 tahun >>> DONE

• Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini >>> DONE

• Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel yang berada di dalam walker >>> DONE

• Ceritakan pendapat anda tentang walker tersebut (baik dan buruk) >>> DONE

• Sila nyatakan nama si comel dan umurnya >>> DONE

• Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini. cEPAT..JANGAN Lambat.. >>> SUDAH SIAP

2 comments:

Orked said...

salam awak..

wah amin dah naik walker yer..alesya pn nak naik gak ler..

TQ yer join contest kiter..

gud luck

Ibu_Mysara Syauqeena said...

cepatnya amin naik walker....mysara mybe tk nak diajar kot naik walker...as u said, ada pro n cons nyer guna walker nih..tkpe la abah mysara larat lagi nk layan..hehehe