Tabung Amin N Azim (Klik HeartBeat Amin N Azim Ye)

Tuesday, September 8, 2009

Sedih Sangat..........

Ari nie mama sedih sgt.. tp mama terpaksa wat jg mcm tu... supply mama utk EBM Amin betul2 berkurangan.. Stok Amin pun dah abis.. So ari nie mama terpaksa merelakan Amin minum ss formula.. mgkin cr pemakanan mama membuatkan ss mama berkurangan.. mama hanya dpt bekalkan susu ckup utk sebelah pagi aje.. Amin pun dak kuat menyusu skrg...

Tp hanya Allah yg tahu perasaan mama ketika ini.. mama menangis di ofis bila mama call Mak Ros yg Amin dah minum ss formula tu.. mama berdoa sgt supaya amin dpt bertahan hingga mama blik.. tp Mak Ros kt Amin dah mengamuk kelaparan.. sbb ari nie mama cuma dpt bekalkan 6oz aje.. separuh dr biasa yg Amin minum...

Pastu mama teringat kat blog mama dilla yg dia ada bl pil fenugreek tu.. so mama pun trus order.. mama hrp ss kembali normal la bila mkn pil tu nnt..

Amin mama minta maaf kerana terpaksa beri Amin minum ss formula tu..

2 comments:

Kerol+Natt=Adam said...

sedihnye nat bace..bln pose ni pn ss nat krg..mcm2 nat cube..mule pil ASI tp aqil xtahan..nat bace en3 dilla [sl fg tu..trs order..alhamdulillah ss dh mkin meningkat..aqil pn xde meragam mcm xcukup ss lg..

Cerita Cici said...

bagi cici kan, makanan tu sampingan...kita kena sentiasa pam utk kosongkan breast kita (kalo berjauhan dgn baby)
Kalo relaktasi pun mcm tu, kna byk kan pam...lg kosong breast, lg byk susu bru akan dibuat.....
sabar ye...