Tabung Amin N Azim (Klik HeartBeat Amin N Azim Ye)

Friday, September 25, 2009

Amin @ Contest Si Comel Berbaju Raya


Wah... Balik aje dr beraya trus nak bercontest... Contest nie plak sesuai ngan amin yg first time berbaju melayu.. Mama pun apa lg trus la menjoin kan Amin dlm contest nie.. Mama telah menyarungkan Amin baju melayu berwarna merah sbb tema mama tahun ialah merah.. Baju melayu Amin nie Mak Ngah yg tolong carikan.... mama yg belikan.. dan papa yang bayarkan.. Tapi Amin sekadar memakai baju melayu saje sbb songkok ngan sampin x d saiz daaaa... ketot sangat anak mama nie..

Jom tengok gambar yg mama pertaruhkan...

Nama : Amin Irfan Bin Mokhtar

Umur: 3 Bulan 3 Minggu 3 Hari ( semasa gambar diambil)

Disbbkan x d songkok yg muat ngan kepala amin so papa pun memakai Amin ngan topi chef nye.. baju melayu pun dah mcm baju gaun aje sbb anak mama nie ketot... Apa2 pun anak mama pagi tu tetap hensem..Gambar nie di snap oleh Maksu di pagi Hari Raya.. Wktu nie Amin ok lagi dengan baju melayu nye.. tapi selepas sejam bajun ngan seluar pun dah tertanggal sibbkan bambam mama nie kepanasan.. sempat la tokwan, nenek n makcik2 Amin berposing ngan Amin sblm Amin mengamuk...

Syarat Penyertaan
Jadi Follower BabyIbu dan add BabyIbu dalam bloglist anda << Done

Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini << Done

Membuat entri mengenai contest ini diblog anda << Done

Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu) << Done

Sila nyatakan nama si comel dan umurnya << Done

Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan semua sponsor (no link back will be disqualified) << Done

<<<< Inilah sponsor nye.... Jutaan terima kasih kepada sponsor hadiah.. Gin & Jacqie, eoe Online, leanalittleshop, Sherry, TH, Mia dan Niko..

Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini. << Done

1 comment:

BabyIbu said...

Salam jengah..ok cukup semua syarat..good luck ye!!